Başbakan‘dan Kılıçdaroğlu‘na sert tepki!

Başbakan Davutoğlu Patnos ilçe kongresinde konuştu.

F5HABER F5HABER
Başbakan‘dan Kılıçdaroğlu‘na sert tepki!

Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları

Başın Ağrı Dağı kadar dik, biz seni çok sevdik. Sizlerle halleşmeye, gönül gönüle konuşmaya geldik. Patnos bizim tarihimizede Alparslan'ın Malazgirt'e yürüdüğü ilk kapıdır. Patnos'a gelmek istedik çünkü Patnos her zaman bize destek verdi.

Her bir Patnos'luya teşekkür ediyorum, milli iradeye sahip oldukları için. 6-7 Ekim olaylarında Patnos vandallara karşı dimdik ayakta durdu.

Çözüm sürecini milletimizin bekası için başarıya ulaştırmaya kararlıyız. Aslında bu süreci başlatırken bizler nasıl güçlü bir irade ile kardeşlerimizle buluşmak üzere yola çıkmışsak birileri de fitne sokmaya çalıştı.

"KARDEŞLİK İSTEYEN HERKESE SESLENİYORUM..."

Bizim davamız sevme ve sevilme davasıdır. Çözüm sürecinde biz yola çıktığımızda bu topraklarda ebedi kardeşliği inşa etmeye ant ettik. Hiçbir zaman eğilmedik ve eğilmeyeceğiz.

Bu topraklarda kardeşlik isteyen herkese sesleniyorum. Gelin çözüm sürecini nihai noktaya gelene kadar omuz omuza çalışalım.

"BURADAN HDP'YE SESLENİYORUM..."

Biz yangın yerlerinde gül yetiştireceğiz. Onlar yıkmaya çalışırken biz inadına inşa edeceğiz. Onlar fitne ve fesat için uğraşırken biz inadına irfan vermeye devam edeceğiz. Buraya gelirken vatandaşlarımızın bütün hasarlarını tazmin etmiş olarak geliyoruz. Gelirken de belediye başkanımızın verdiği bilgileri ışığında Patnos'a yeni bir belediye binası inşası için parayı transfer ettik.

Buradan HDP'ye sesleniyorum. Eğer çözüm sürecinde samimiyseniz bir daha sokağa çıkmaya çağrıda bulunmayın. Kimseyi şiddete davet etmeyin. Tarihi bir sınavda herkes. AK Parti bu sınavı en iyi şekilde vereceğini gösterdi. Biz çözüm sürecini tamamına erdireceğiz. Sınırlarımızın ötesindeki bütün kardeşlerimizle buluşacağız.

"BURADAN MEYDAN OKUYORUZ"

Belli yerlerde belli partiler var ama AK Parti her yerde var. 6-7Ekim olaylarını çıkaranlar şu mesajı vermek istediler. Buralarda bir tek biz siyaset yaparız demeye çalıştılar. Biz de söylüyoruz ve buradan meydan okuyoruz. Biz Türkiye'nin her yerinde siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bizim AK Parti kadrolarında görmek istediğimiz kararlı tutum budur.

"İSPAT EDEMİYORSAN BİR İHANET İÇİNDESİN"

HDP bunu yaparken bakın CHP ne yapıyor. Bir taraftan kendi parti içindeli ihtilaflarını unutturmak için haksız suçlamalar içinde bulunurken diğer taraftan Türkiye'yi suçluyor. Güya MİT, CHP'yi karıştırmak için faaliyetlerde bulunuyormuş .Kılıçdaroğlu kendisini aday gösteren delegelerin oyunu dahi alamadı. Öyle bir takım düşünün ki herkes kendi oyununu oynuyor. Kılıçdaroğlu da kendini antrenör sanıp ortada dolaşıyor. Kılıçdaroğlu kendi acziyetini örtmek için bir devlet kurumuna iftirada bulunuyor. Kılıçdaroğlu'na buradan sesleniyorum. Devlet kurumlarını zafiyet göstermeye çalışmayın. Elinde biz delil varsa çık da söyle. İspat edemiyorsan bir ihanet içindesin. Çok açık ve net söylüyorum.

Bugün Türkiye'nin geleceğinin teminatı AK Parti kadrolarıdır. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum

SONRAKİ HABER