Başbakan Yıldırım'dan Galatasaray açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım'dan Galatasaray ve FETÖ'cü Hakan Şükür'le Arif Erdem hakkında açıklama geldi.

F5HABER F5HABER
Başbakan Yıldırım'dan Galatasaray açıklaması!

FETÖ kapsamında firari durumda olan Hakan Şükür ve Arif Erdem'in mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilmiş, hükümet tepki göstermişti. Galatasaray yönetimi dün yeniden toplandı. Tüzüğün ilgili maddesi gereği, 8 yıldır aidat ödemeyen Hakan Şükür ile 7 yıldır aidatlarını yatırmayan Arif Erdem ihraç edildi. Bu konuyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan da bugün soru üzerine bir açıklama geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, televizyonların medya temsilcileri ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Yıldırım, toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı: Her camiada yanlış adamlar olabilir. Galatasaray camiası yıllarca yüzümüzü ağartmış bir kulüptür.

Toplantıdan büyük çoğunluk çıktıktan sonra içeride kalan küçük bir grup böyle bir karar alıyor ve daha sonra yönetim toplanıyor. Yönetimin elindeki tek yetki bu aidat konusu olduğu için böyle bir karar çıkıyor. Dolayısıyla buradaki birtakım kişilerin, birtakım marjinal, muhalif grupların yaptığı yanlışları, çiğlikleri kulübe, 100 yıllık mazisi olan kulübe mal etmek haksızlık olur.

SONRAKİ HABER