için kaldı

AK Partili aday adayına gülümseten övgü

Şimdiye kadar bölgesindeki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı Mehmet Akif KÖSE, Kağıthane ilçe teşkilatını ziyaretinde ilginç anlar yaşandı.

F5HABER F5HABER
AK Partili aday adayına gülümseten övgü

AK Parti il ve ilçe başkanlıklarına aralıksız ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akif KÖSE, samimi ve sıcak tavırlarıyla dikkat çekti. AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ile görüşen başarılı işadamı, samimiyetle karşılandı. Mehmet Akif Köse, "Yapabileceğimiz bir şey var mı" diye Gökkuş'a bir soru yöneltince, "Senin bu sıcaklığın ve güleryüzün yeter. Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış" cevabını verdi.

Mehmet Akif Köse Kimdir ?

Rize'nin Çayeli ilçesi Aşıklar köyünde on dört kardeşin yedincisi olarak 1980 yılında dünyaya geldi. İlkokulu Aşıklar Köyü İlkokulu'nda başarıyla bitirdi. Orta ve lise tahsilini Çayeli'nde tamamladı. Üniversite eğitimine işletme okuyarak devam etti. Yüksek Lisansını ise Yeni Yüzyıl Üniversitesi siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyarak tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir. MÜSİAD Gıda ve Tarım yönetim kurulu üyeliği, İTO (İstanbul Ticaret Odası) Komite Üyeliği ve İLO (İstanbul Lokantacılar Odası)'da 12 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptı. Birçok derneğin ve sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer almasının yanı sıra Kalafat Hoca Vakfı'nın kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Mehmet Akif KÖSE genç, dürüst, muhafazakâr, girişimci, yenilikçi, araştırmacı, kararlı, azimli, her fikre saygı duyan, yardımsever, sosyal yönü güçlü, sektöründe tanınmış, medyatik ve başarılı bir iş adamıdır. Fasuli Lokantaları zincirinin ve Köseoğlu Yapı İnşaat Şirketler Grubu'nun Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'sudur. Evli ve iki çocuk babasıdır.

SONRAKİ HABER