için kaldı

AK Parti'de şaşırtan istifa!

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'nde, eski Belediye Başkanı AK Partili Dr. Seçkin Özdemir'i geçen ay eşi bıçakla yaralayan Belediye Meclisi üyesi Ak Partili Nurten Suiçmez, partisinden istifa etti.

F5HABER F5HABER
AK Parti'de şaşırtan istifa!

AK Parti'de 2 dönemdir belediye meclis üyesi olarak görev yapan Nurten Suiçmez, parti genel merkezine gönderdiği istifa dilekçesinde, 30 Mart'ta belediye başkanlığı seçimini kaybettikten sonra partisini temsil etmeye çalıştığına dikkat çekerek, şöyle dedi:


"Her katıldığım meclis toplantısında bizim dönemimize ait bir usulsüzlükle karşılaşmaktan utanır hale geldim. 2009-2014 arası dönemde neye imza attığımı sorgulamamış, okumamışım. Bunu eksik olarak görmüyor, partime ve onun gösterdiği adaya koşulsuz güvenmek olarak görüyorum. Partime ve davasına olan güvenimde hiçbir zaman değişiklik olamaz. Ancak partimizin yerel bazdaki yöneticilerini hangi kriterlere göre seçtiği konusunda kuşkularım var."

Dilekçesinde, eşi ve eski belediye başkanı Seçkin Özdemir arasınde geçen olaya da değinen Nurten Suiçmez, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

Nurten Suiçmez'in eşi Hüseyin Suiçmez, geçen 26 Eylül'de, işlettiği mülkiyeti belediyede olan işyerinin satışıyla ilgili aralarında husumet bulunan Kilimli eski Belediye Başkanı Ak Partili Dr. Seçkin Özdemir'i, Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki odasında bıçaklayarak yaralamıştı. Hüseyin Suiçmez, olayın ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

SONRAKİ HABER