için kaldı

'Milliyetçi Hareket ne diyorsa arkasındadır'

-MHP Genel Başkanı Bahçeli, siyasi çizgilerinin ortada olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket neyse odur. Milliyetçi Hareket ne diyorsa, neyi savunuyorsa arkasındadır" dedi

F5HABER F5HABER
'Milliyetçi Hareket ne diyorsa arkasındadır'

SİVAS (AA) - MHP Genel Başkanı Bahçeli, siyasi çizgilerinin ortada olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket neyse odur. Milliyetçi Hareket ne diyorsa, neyi savunuyorsa arkasındadır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, genel seçimlere 14 gün kala tek başına iktidarın habercisi olan bu toplantıya katılan herkesi en içten duygularla selamladığını belirtti.

Huzur ve güvene doğru, ahlak ve adalete dönük yürüyüşlerinin Türkiye'nin milli ve manevi istikrarını gözettiğini vurgulayan Bahçeli, milli kimliğin nefesi olduklarını aktardı.

"Milliyetçi Hareket ne diyorsa, neyi savunuyorsa arkasındadır"

MHP Lideri Bahçeli, siyasi çizgilerinin ortada olduğunu aktararak, "Paralel, parabol, altıgen, çokgen ve diğer geometrik şekiller bize yabancıdır. Milliyetçi Hareket neyse odur. Milliyetçi Hareket ne diyorsa, neyi savunuyorsa arkasındadır" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket'in kucaklaşma, uzlaşma, beraberlik, istikrar ve huzurun adresi olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Milliyetçi hareket, devletle millet kaynaşmasının, milli değerlerimizin ve bin yıllık kardeşliğimizin teminatıdır. Milliyetçi hareket, Türkiye'nin bölünmesine, değerlerimizin yok edilmesine ve milletimizin kardeş kavgasına sürüklenmesine hiçbir şart altında izin vermeyecektir" diye konuştu. 

Sivaslılara seslenen Bahçeli, "Buradan hepinize soruyorum, milletimize sahip çıkmaya var mısınız? Geleceğinize sahip çıkmaya hazır mısınız? Bizimle yürümeye söz veriyor musunuz? O halde bunun yolu, tam 14 gün sonra, tertemiz ellerinizle sandıkta üç hilale vuracağınız evet mühründen geçmektedir" dedi. 

SONRAKİ HABER