için kaldı

Aile değil ekibiz

Şu an Türkiye'de 63 mağazası ve 3.000'i aşkın çalışanıyla hizmet veren H&M, farklı çalışma kültürüyle dikkat çekiyor. Bu şirkette çalışan bağlılık anketleri yok, siz yok ‘sen' var. H&M'in en büyük farkı ise geri bildirim kültürü. Kendilerinin bir aile olmadığını, bir ekip olduklarını vurgulayan H&M Türkiye Ülke İK Müdürü Berat Arslan, "Herkes birbirine rahatça geri bildirim veriyor. Mağaza müdürüne ‘sen her gün burada dolaşıyorsun ama bir askıyı yerden kaldıramıyorsun' diyen satış danışmanlarımı

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aile değil ekibiz

Aile değil ekibiz - Resim : 1Nasıl bir çalışan profiliniz var, ne kadar çeşitlisiniz?

Cinsiyete bakarsak yüzde 50 yüzde 50 orandayız. CV tararken hiç yaşa da bakmıyoruz. Mesela Şanlıurfa'da mağaza açtık ve 48 yaşında bir mağaza müdürünü dahil ettik ekibimize. Bizim konseptlerimiz kadın, erkek, divided, young fashion diye ayrılıyor, tüm çalışanlarımız da o konseptleri yansıtmış oluyor.

Bizim geri bildirim kültürümüz çok önemli. Biz geri bildirimi bir gelişim odaklı görüyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER