için kaldı

Venezuela'dan bir haftada ikinci kripto para birimi

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicol s Maduro, bir hafta içinde Petro Gold isimli yeni bir kripto para biriminin tanıtılacağını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Venezuela'dan bir haftada ikinci kripto para birimi

CCNde yer alan habere göre, Maduro yaptığı açıklamada Venezuelanın ikinci kripto para biriminin değerli metaller tarafından destekleneceğini ve bir hafta içinde Petro Gold isimli kripto para biriminin tanıtılacağını duyurdu.

Venezuela Ekonomi Bakanı Simon Zerpanın Aralık sonunda, ülke genelindeki ekonomik ablukadan kurtulmak için gerçekleştirilebilecek en mantıklı eylemin kripto para piyasasına katılmak olduğunu söylemesinin ardından, Petro adıyla Venezuelanın sanal para birimleri piyasasına gireceği duyurulmuştu.

Maduro, petronun ön satışının başlamasından iki gün sonra yerel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Gelecek hafta petronun gelişimine katkı sağlayacak olan ve altınla desteklenen Petro Goldu piyasaya tanıtacağım dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER