3 gün ulusal yas ilan edildi

Başbakan Davutoğlu, "Cumhurbaşkanımız ile istişare ederek, terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 gün ulusal yas ilan etme kararı aldık" dedi.

F5HABER F5HABER
3 gün ulusal yas ilan edildi

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Cumhurbaşkanımız ile istişare ederek, terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 gün ulusal yas ilan etme kararı aldık" dedi.

Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki saldırı nedeniyle çok derin, hüzün ve acı içinde olduklarını belirtti.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara bir kez daha rahmet dileğinde bulunan Başbakan Davutoğlu,  "Ailelerine, taziyelerimizi sunuyorum. Bu çerçevede, Cumhurbaşkanımız ile istişare ederek, terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 gün ulusal yas ilan etme kararı aldık. Bu karar ile terörü yapan kim olursa olsun, terör hangi kesimden gelmiş olursa olsun ve kimi mağdur etmiş olursa olsun, hepsine karşı 78 milyonun ortak hissiyatına tercüman olacağına inanıyorum" diye konuştu.

SONRAKİ HABER