Kavga Karakol Önünde Sürdü: 2 Yaralı, 5 Gözaltı

ŞANLIURFA'da, gözaltına alınan yakınlarının tartıştığı özel güvenlik görevlisini dövmek isteyen kişiler, polis karakola girmek istedi. Polisin müdahalesi ile engellenen kişiler, karakol önüne gelen özel güvenlik görevlisinin yakınlarıyla kavga etti. Olayda 2 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı. Hastaneye götürülen iki tarafından yakınları bu kez de acil servis önünde kavga etti ve...

F5HABER F5HABER
Kavga Karakol Önünde Sürdü: 2 Yaralı, 5 Gözaltı

ŞANLIURFA'da, gözaltına alınan yakınlarının tartıştığı özel güvenlik görevlisini dövmek isteyen kişiler, polis karakola girmek istedi. Polisin müdahalesi ile engellenen kişiler, karakol önüne gelen özel güvenlik görevlisinin yakınlarıyla kavga etti. Olayda 2 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı. Hastaneye götürülen iki tarafından yakınları bu kez de acil servis önünde kavga etti ve polislerin müdahalesiyle ayrıldı.

Olay, dün gece Esentepe Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinin kapanma saatine yakın içeri girmek isteyen Yıldız Ailesi'nin fertleri ile özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada, taraflar çağrılan polisler tarafından ayrılarak ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü.

KARAKOL ÖNÜNDE KAVGA

Yıldız Ailesi'nin yakınları, akrabalarının kavga üzerine gözaltına alındığını öğrenince Yenişehir Polis Merkezi önünde toplandı. Yakınlarının tartıştığı bir özel güvenlik görevlisini dövmek istediklerini belirterek polislerden onu kendilerine vermesini isteyen kişiler, olumsuz yanıt alınca karakolu basmaya çalıştı. Çğrılan takviye çevik kuvvet polisleri, öfkeli gruba biber gazı ve copla müdahale etti. Bu sırada özel güvenlik görevlisinin yakınlarının da gelmesiyle karakol önünde iki taraf arasında kavga çıktı. Bu kavgada çeşitli yerlerinden darbe alan Habip ve Mehmet Yıldız yaralandı. Polisler, kavga eden gruba tekrar biber gazı ve copla müdahale etti. Olayda 5 kişi gözaltına alındı. 2 yaralı çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.

TARAFLAR HASTANEDE YENİDEN KAVGA ETTİ

Polisler, karakol önündeki kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına aldığı 5 kişiyi sağlık raporu almak için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Bu sırada hastanenin acil servisi önünde toplanan iki tarafın yakınları yeniden kavga etmeye başladı. Taraflar, polislerin müdahalesi ile ayrıldı. Gözaltındaki 5 kişi ise güçlükle Polis Merkezi'ne götürüldü.

(DHA - Ali LEYLAK)
SONRAKİ HABER