için kaldı

Apartmanda Aidat Kavgası: 3 Yaralı, 10 Gözaltı

ŞANLIURFA'da, apartman sakinleri arasında iddiaya göre, 'aidat' nedeniyle çıkan bıçak, sopa ve pompalı tüfeklerin kullandığı kavgada 3 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgaya karıştığı iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

F5HABER F5HABER
Apartmanda Aidat Kavgası: 3 Yaralı, 10 Gözaltı

"MsoNormal">ŞANLIURFA'da, apartman sakinleri arasında iddiaya göre, 'aidat' nedeniyle çıkan bıçak, sopa ve pompalı tüfeklerin kullandığı kavgada 3 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgaya karıştığı iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün gece saatlerinde Karaköprü Merkez Mahallesi 3222 Sokak'ta bulunan Kaya Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, apartmanda oturanlar, ortak giderlerin ödenmesi için toplantı yaptı. Toplantı sırasında Ekici ile Eski ailelerine mensup fertler arasında fazla para ödeme nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, taraflar birbirlerine tekme-tokat vurmaya başladı. Daha sonra taraflar, evlerinden aldıkları sopa, bıçak ve pompalı tüfeklerle birbirlerine saldırmaya başladı.

3 YARALI, 10 GÖZALTI

Kavga sırasında Ahmet ile Yahya Ekici sopa darbeleriyle, İsmail Ekici ise pompalı tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesi nedeniyle yaralandı.

Kavgayı gören apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler, çevre güvenliğini alarak kavgayı sonlandırmaya çalıştı. Sağlık ekipleri ise 3 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Polisler, kavgaya karıştığı iddia edilen 10 kişiyi de gözaltına alarak, emniyete götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA - Ömer ŞULUL)
SONRAKİ HABER