için kaldı

'Aldığımız bir kek hayatımızı kurtardı'

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki terör saldırısından kıl payı kurtulan Betül Erdoğan, "Marketten aldığımız bir kek hayatımızı kurtardı, 3 dakika önce buraya gelsek herhalde arabanın içinde ölmüş olurduk." dedi.

F5HABER F5HABER
'Aldığımız bir kek hayatımızı kurtardı'

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki terör saldırısından kıl payı kurtulan Betül Erdoğan, "Marketten aldığımız bir kek hayatımızı kurtardı, 3 dakika önce buraya gelsek herhalde arabanın içinde ölmüş olurduk." dedi.

Terör saldırısının gerçekleştiği Savcılar Sitesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Erdoğan, saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu ve gerçekleştiren teröristleri lanetlediğini belirtti.

Betül Erdoğan, eşinin yaklaşık 3 ay önce ilçede polis memuru olarak göreve başladığını bildirerek, saldırı gecesi yeni doğan bebeklerini iğne yaptırmaya götürmek için eşiyle evden ayrıldıklarını, dönüşte büyük çocuklarına kek almak için yakınlardaki bir markete uğradıklarını ifade etti.

Terör saldırısının markette oldukları esnada gerçekleştiğini vurgulayan Erdoğan, "Biz markete uğradık, gitmesek eve geliyorduk, evimiz zaten markete fazla uzak da değil. Uzaklığı 3 dakika sürer. Biz markette olduğumuz esnada patlama olmuş, önce elektrikler gitti, sonra patlamayı yapmışlar. Biz de eve gelsek arabanın içerisinde olup saldırıyla karşı karşıya gelecektik. Eşim normalde aracını tam saldırının gerçekleştiği yere park ediyor. Patlama da orada olmuş, oradaki arabalar geldiğimizde yanıyordu, görünce şok olduk." diye konuştu.

Faciadan ailecek kıl payı kurtuldukları için şükrettiklerini vurgulayan Betül Erdoğan, "Marketten aldığımız bir kek hayatımızı kurtardı, 3 dakika önce buraya gelsek herhalde arabanın içinde ölmüş olurduk." ifadesini kullandı.

Erdoğan, patlamanın hemen ardından arkadaşının kendisini aradığını bildirerek, eve geldiklerinde ise eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini gördüklerini dile getirdi.

SONRAKİ HABER