Hayvansever Hırsız

SAMSUN'da British American Tobacco Sigara Fabrikası'nın Genel Müdürü'nün evine giren bir kişi, eşi Mogrıetha Maria Eloff'u kurusıkı tabancayla tehdit ederek çantasındaki 750 TL'yi gasp etti. Şüpheli, kaçarken peşine düşen iki yavru köpeği kucağına alarak geri dönüp kadına teslim etti. Maria Eloff, bu tavrı karşısında şaşırdığı hırsıza teşekkür etti. Aynı sigara fabrikasında kaynakçı olarak...

F5HABER F5HABER
Hayvansever Hırsız

SAMSUN'da British American Tobacco Sigara Fabrikası'nın Genel Müdürü'nün evine giren bir kişi, eşi Mogrıetha Maria Eloff'u kurusıkı tabancayla tehdit ederek çantasındaki 750 TL'yi gasp etti. Şüpheli, kaçarken peşine düşen iki yavru köpeği kucağına alarak geri dönüp kadına teslim etti. Maria Eloff, bu tavrı karşısında şaşırdığı hırsıza teşekkür etti. Aynı sigara fabrikasında kaynakçı olarak çalıştığı belirlenen şüpheli, polis tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay Samsun'un Atakum İlçesi'nde geçen 20 Aralık günü meydana geldi. British American Tobacco Sigara Fabrikası'nda kaynakçı olarak çalışan 23 yaşındaki Ufuk Bozdemir, Atakum İlçesi'ndeki Genel Müdürü'nün tripleks villasına tadilat için gitti. Evin tadilatını tamamladıktan sonra ayrılan Bozdemir, iddiaya göre aradan birkaç gün geçtikten sonra yüzünü kaşkol ile kapatıp eldiven takarak, Genel Müdür'ün evde yalnız olan eşi Mogrietha Maria Eloff'un kapısını çaldı. Kapıyı açan kadını kuru sıkı tabancayla etkisiz hale getirip çantasındaki 750 TL'yi alıp kaçtı.

YAVRU KÖPEKLERİ KUCAKLAYIP GERİ DÖNDÜ

Kaçarken evin bahçesinde bulunan 'Golden' cinsi iki yavru köpek de peşinden koşmaya başladı. Bu sırada Eloff da bahçeye çıktı. Peşinden gelen köpekleri kucağına alıp geri dönen Bozdemir, bahçede bekleyen Eloff'a teslim etti. Yaşadığı karşısında şok olan Eloff, şüpheliye teşekkür etti. Kaçan Ufuk Bozdemir, dün akşam Bafra İlçesi'nde polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

KREDİ KARTI BORCU VARMIŞ

Emniyetteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilen Ufuk Bozdemir ifadesinde, "4 bin TL kredi kartım borcum var. O nedenle böyle bir eylem gerçekleştirdim. Çok pişmanım. Köpeklerin peşimden geldiğini görünce durup onları kucağıma aldım. Sonra yerine bırakacaktım ama kadını bahçede görünce ona teslim ettim. O da bana teşekkür etti" diye konuştu.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Bozdemir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HÇ(İS/COŞ) (FOTOĞRAFLI)


(DHA - Hakan ÇELİKBAŞ)
SONRAKİ HABER