Pes! Aynı mekana 2 ayda 20'nci baskın

Diyarbakır'da bir eğlence mekanını 2 ay içinde 20'nci kez basan polis ekipleri 26 kişiye koronavirüs tedbirleri ihlalinden 104 bin TL para cezası kesti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pes! Aynı mekana 2 ayda 20'nci baskın

 

Yenişehir ilçesi,Kooperatifler Mahallesi'ndeki 8 katlı bir binanın bodrum katında dün gece eğlence yapıldığı ihbarı alan Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis, bölgede güvenlik önlemi alarak sokağı giriş çıkışlara kapattı. Polis, binanın dışından girilen bodrum katına kapıyı çalıp sonuç alamayınca savcılık izniyle içeri girdi.

Ekipler, müzikli ve alkollü eğlence mekanına dönüştürülen bodrum katında 26 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlalden toplam 104 bin TL para cezası kesirken, uygulama sırasında polise engel olmaya çalışan 1 kişi gözaltına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER