Trafik kazası geçiren Danny Rose tutuklandı

İngiltere milli takımı ve Tottenham Hotspur forması giyen Danny Rose, gece saat 4'te yaptığı trafik kazası sonrası tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trafik kazası geçiren Danny Rose tutuklandı

Northampton'daki A45 karayolu üzerinde kaza yapan 30 yaşındaki futbolcu, tehlikeli araç kullanmaktan tutuklandı ve karakola götürüldü. Danny Rose'un ailesini görmek için gittiği yolda yaptığı kazadan yara almadan kurtulduğu ve alkol testinin de negatif çıktığı belirtildi.

"POLİS KARAKOLUNDA TUTULUYOR"

Northamptonshire Polisi sözcüsü basına yaptığı açıklamada, "30 yaşındaki bir adamın, bugün sabah 4 sularında Northampton'da A45 üzerinde tehlikeli sürüş şüphesiyle tutuklandığını doğrulayabiliriz. Şüpheli şu anda ilçedeki bir polis karakolunda tutuluyor ve bu nedenle Northamptonshire polisinin şu anda daha fazla yorum yapması uygun olmayacak" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER