için kaldı

Xiaomi’nin rakibi realme 5 Pro oyun testinde!

Uygun fiyatlı modelleriyle Xiaomi’nin en büyük rakibi olan realme’nin 5 Pro modelini test ettik. İşte realme 5 Pro oyun performansı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi’nin rakibi realme 5 Pro oyun testinde!

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan realme kısa süre önce Türkiye pazarında da boy göstermeye başlamıştı. Hem Çin, hem de Hindistan’da Xiaomi’nin yan kuruluşu Redmi’nin en büyük rakibi olan realme beklenildiği üzere Türkiye pazarına da iddialı bir giriş yaptı.

Uygun fiyatlı modelleriyle Redmi’nin skalasında yer alan müşteri kitlesini hedefleyen realme, pek çok kullanıcının dikkatini çekmeyi de başardı.

Biz de relame’nin ülkemizde en çok tutulan modellerinden realme 5 Pro’yu test masasına aldık. Oyunun Call of Duty Mobile performansını gözlemleyerek, ısınma ve pil düzeyini ölçtük.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile başbaşa bırakalım.

Görüldüğü üzere realme 5 Pro oyun testinde hayli başarılı bir performans sergiliyor. Hem grafik, hem de kare hızı değeri yüksek olmasına karşın öyle aşırı bir ısınma olmuyor. Ayrıca 15 dakikalık oyun deneyimi boyunca da telefonun pili yalnızca yüzde 4 oranında azalıyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. realme önümüzdeki günlerde 6 Pro ve 6i modelini de tanıtacak. Muhtemelen bu yeni modeller  uygun etiketlerle ülkemizde de satışa sunulacaktır.

Aynı zamanda Xiaomi destekli Redmi’nin de yeni orta segment modellerin tanıtım arifesinde olduğunu hatırlatalım.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER