73 plaka nerenin plaka kodu ve hangi şehre ait? 73 plaka numaralı ilimiz neresi ve hangisidir?

Türkiye Cumhuriyeti'ndeki araç plakaları, illerin alfabedeki sırasına göre sıralanmıştır. 0'dan 81'e kadar plaka vardır. Peki, 73 plaka nerenin plaka kodu? 73 plaka hangi şehir? 73 plaka ile ilgili merak edilenler haberimizde.

POSTA POSTA
73 plaka nerenin plaka kodu ve hangi şehre ait? 73 plaka numaralı ilimiz neresi ve hangisidir?

Özellikle şehirler arası yolculukta farklı plaka kodu görmek bir hayli merak konusu oluyor. Peki, 73 nerenin plaka kodu? 73 plaka hangi şehir? 73 plaka ile ilgili merak edilenler haberimizde.

73 PLAKA NERENİN PLAKA KODU VE HANGİ ŞEHRE AİT?

 Doğu Anadolu'nun ilgi çeken şehirlerinden birisi olan Şırnak, 73 plaka kodunun sahibidir. 73 plakayla başlayan her araç Şırnak şehrine aittir. Başka bir şehir 73 plaka kodunu kullanma imkanına sahip değildir. O yüzden çevrenizde 73 plakaya sahip bir araçla karşılaşırsanız eğer Şırnak şehri aklınıza gelmelidir.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER