Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta 11. kez gerçekleştirildi

Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi. Bu yıl 11. kez düzenlenen turnuva, 14 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde başladı ve 15 Eylül Pazar akşamı düzenlenen ödül töreniyle son buldu. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı Pegasus Golf Challenge Turnuvası’na golf sporunun ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

VATAN VATAN
Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta 11. kez gerçekleştirildi

Pegasus Golf Challenge Turnuvası’nda ilk gün 97, ikinci gün 103 olmak üzere toplam 200 sporcu yarıştı. Turnuvada Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimlere ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane takdim etti.   Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimler ise ödüllerini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı’dan aldı.   Ladies Longest Drive, Men’s Longest Drive, Ladies Nearest to Pin, Men’s Nearest to Pin ve 11. Yıl Özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken; Ladies Gross ve Men’s Gross ödüllerinin sahipleri ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı’nın elinden aldı. Teşvik Ödülü alan sporcu ise ödülünü Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı’dan aldı.   Pegasus Golf Challenge Turnuvası kapsamında 8-12 yaş arası Junior Academy ve 13-18 yaş arası Junior 18 Holes oyuncuları bu sene de ödüllendirildi. Genç oyuncular ödüllerini Junior Kaptanları Fulya Filiz ve Ayhan Elmas’tan aldı.     Pegasus Golf Challenge 2019 Kazananları   Erkekler A Kategorisi   Birinci: Hasan Akçakayalıoğlu   İkinci: Nasut Akosman   Üçüncü: Cengiz Şahin   Erkekler B Kategorisi   Birincisi: Philip Frederick De Waal   İkincisi: Kıvanç Oktay   Üçüncüsü: Şinasi Numan   Erkekler C Kategorisi   Birinci: Oğuz Şenol Yüce   İkinci: Zeynel Ergen   Üçüncü: Selçuk Erkalır   Kadınlar A Kategorisi   Birinci: Hee Ja Jeong   İkinci: Serra Tokar   Üçüncü: Filiz Ahıshalı   Kadınlar B Kategorisi   Birinci: Jeong Su Kim   İkinci: Güneş Öztürk Yılmaz   Üçüncü: Ayşen Erdoğan   Nearest to Pin   Men’s – Cengiz Şahin   Ladies – Ayşıl And   Longest Drive   Men’s – Eren Sarıateş   Ladies – Zeynep Çelikoğlu   Gross   Men’s – Hasan Akçakayalıoğlu   Ladies – Hyun Young Shim   Teşvik Ödülü   Güneş Öztürk Yılmaz   11. Yıl Özel Ödülü (Nearest to the Third Shot on 11th Hole)   Hasan Akçakayalıoğlu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER