Son dakika: Bakan Kurum'dan müsilaj (deniz salyası) sorunu için net mesaj

Marmara Denizi'ndeki müsilaj (deniz salyası) tehlikesiyle ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Belediyelere tüm teknik ve maddi destek verilecek. Hem kısa hem de uzun vadeli yatırımlar yapacağız. 7 gün 24 saat çalışmalarımızı göreceksiniz.' dedi.

POSTA POSTA
Son dakika: Bakan Kurum'dan müsilaj (deniz salyası) sorunu için net mesaj

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi'ndeki müsilaj tehlikesine ilişkin alınacak önlemlere ilişkin çarpıcı bilgiler verdi. Bakan Kurum, "Belediyelere tüm teknik ve maddi destek verilecek. Hem kısa hem de uzun vadeli yatırımlar yapacağız. 7 gün 24 saat çalışmalarımızı göreceksiniz." dedi.

Bakan Kurum'un açıklamalarından satır başları şöyle; 91 ayrı noktadan inceleme için numuneler aldık. Sahadan aldığımız veriler çerçevesinde süreci yürütüyoruz.

Boğazımızı kirliliğe terk etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz. Marmaramızı koruma altına alacağız. Yapılması gereken tüm adımları atacağız. Aynı Haliç'te Sayın Cumhurbaşkanımız ne yaptıysa Marmara Denizi'mizde de boğazımızda da gereken tüm adımları atıyor olacağız Afet Yönetim Planı çerçevesinde Marmara koruma altına alınacak. 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak müsilaj sorununu ortadan kaldıracağız.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER