Morgan Stanley'in karı beklentileri aştı

Morgan Stanley tarafından Perşembe günü açıklanan dördüncü çeyrek finansallarına göre bankanın sabit getirili ürün, Döviz ve emtia (FICC) satış ve işlem geliri 1.27 milyar dolar ile ortalama analist tahminini aştı.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Morgan Stanley'in karı beklentileri aştı

ABD'li bankanın hisse senedi satış ve işlem geliri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0.5 azalarak 1.92 milyar dolar oldu. Yatırım bankacılığından geliri yüzde 14 artışla 1.70 milyar dolar oldu. Beklenti 1.41 milyar dolar idi.

Mogan Stanley'nin aynı dönemde net faiz geliri 1.43 milyar dolar ile analist beklentilerinin tamamını geride bıraktı. Bankanın hisse başına karı 1.30 dolar oldu. Bir önceki yılın aynı döneminde 80 cent idi. Hisse başına düzeltilmiş karı 1.20 dolar oldu. Önceki yılın aynı döneminde 73 cent idi.

Bankanın net geliri yıllık yüzde 27 artarak 10.86 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Beklenti 9.73 milyar dolar idi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER