Adliye fotoğrafları çok konuşulan Sabiha Mutlu: Sürünerek de olsa gelecektim

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki duruşmaya sedye ile giden Sabiha Mutlu, "Sürünerek de olsa gelecektim, ben bu davanın peşindeyim. Onun en ağır ceza alması için uğraşacağım" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adliye fotoğrafları çok konuşulan Sabiha Mutlu: Sürünerek de olsa gelecektim

Şişli'de yaşayan Samet Mutlu (28) ile Sabiha Mutlu (27), 8 yıl önce evlendi. Sabiha Mutlu gördüğü şiddet nedeniyle 1,5 yıl önce eşine boşanma davası açtı. Mahkeme, 5 yaşındaki kızlarının velayetini geçici olarak anneye verdi ve haftada bir gün babasıyla görüşmesini kararlaştırdı. Mayıs ayında, Samet Mutlu, kızını almak için gelen Sabiha Mutlu'ya sokak ortasında, kızının gözleri önünde kurşun yağdırdı. Bir çok operasyon geçiren ve vücuduna çok sayıda platin takılan Sabiha Mutlu dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görüle ilk duruşmaya sedye ile geldi.

"ÇOCUĞUM DUYMASIN DİYE DARP EDİLİRKEN SESİMİ ÇIKARMADIM"

Sabiha Mutlu, bugün evinde DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER