Avrupa’nın yeni değeri: Sancho

Geçen sezonki performanslarıyla değerlerini katladılar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avrupa’nın yeni değeri: Sancho

Son beş ayda piyasa değerini 49.6 milyon Euro artırarak, 95.7 milyon Euro’ya çıkaran Borussia Dortmund’lu Jadon Sancho bu alanda zirvede yer aldı. İngiliz yıldızı futbolcuyu Luka Jovic ve Frenkie de Jong takip etti.

LiGLERİN sona ermesinin ardından futbolseverlerinin gözü takımların yapacağı transferlere çevrildi. Birçok kulüp kadrosuna yeni isimleri katmak için kesenin ağzını açarken, yıldız isimlerin de piyasa değerlerini artırdığı görüldü. KPMG Football Benchmark’ın araştırmasına göre son beş ayda piyasa değerini en çok artıran isim Jadon Sancho oldu. Borussia Dortmund’da forma giyen 19 yaşındaki İngiliz son beş ayda piyasa değerini 49.6 milyon Euro artırarak, 95.7 milyon Euro’ya çıkarmayı başardı. 

Yükselenleri İspanyollar kaptı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER