Yabancı turist için geliştirilen uygulama turizme katkı sunacak

Türkiye’ye gelen turistlerin yerel hat sahibi olarak başta internet, kiralama hizmetleri olmak üzere tatilde ihtiyaç duyabileceği hizmetleri karşılayan mobil tatil uygulamaları turizme katkı sunacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yabancı turist için geliştirilen uygulama turizme katkı sunacak

Pandeminin etkilerinin en fazla hisseden sektörlerin başında turizm geliyor. Dünyadaki turizm rakamları geçen yıllara göre büyük oranlarda azalış gösterirken, dijital tatil uygulamaları ile ülkeye gelen ve gelecek turistlerin turizm işletmelerine, turistik bölgelere ve ekonomiye daha fazla katkı sunması hedefleniyor. Bu amaçla hayata geçirilen dijital uygulamalardan olan Tourist Cell Turkey, bir turistin Türkiye’deki tatili boyunca tüm ihtiyaçlarını kolayca çözmeyi amaçlıyor. Tourist Cell Turkey CEO’su Halil Canbolat, uygulama hakkında bilgiler verdi.

Uygulama ile yerel hat sahibi oluyorlar

Uygulamanın yerel hat sahibi yaptığını belirten Halil Canbolat, “Uygulamamızın diğer tatil uygulamalarından en önemli farkı turistleri yerel hat sahibi yapması. Bu sayede turistler çok uygun fiyatlarla internet ve telefon hizmeti alırken, ülkemiz GSM operatörleri de tüm dünya vatandaşlarına yeni hat satışı yapmış oluyorlar. Turistler Türkiye’ye gelmeden önce markanın internet sitesinden ve uygulamasından kayıt oluşturup sim kartlarını kalacakları noktaya yönlendirebiliyor, otellerinden teslim alabiliyor. Ayrıca turistler havaalanlarında, gümrük gemilerinde, ülkesindeki ve Türkiye’deki seyahat acentelerinde, anlaşmalı iş yerlerinde ve turistik noktalar üzerinden de sim kartlarına kolayca ulaşabiliyorlar. Turistler, uygulamaya kayıt olmalarının ardından anında 2 GB hediye internete kavuşurken, en uygun fiyat garantisiyle 25 euroluk pakette 25GB 750 dk ve 250 SMS kullanma hakkına sahip oluyor’’ dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER