5-6 Haziran 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu, cumartesi pazar sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?

5-6 Haziran 2021 tarihlerinde sokağa çıkma yasağı olup olmadığına ilişkin aramalara devam ediyor. Haziran ayı kademeli normalleşme sürecine yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede cumartesi pazar günlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması da yer almıştı. 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde sokağa çıkma yasağına dair sorular da yanıtını buldu…

POSTA POSTA
5-6 Haziran 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu, cumartesi pazar sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından, sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik açıklamada bulunmuştu. Yayınlanan genelgede de hafta sonu, cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili detaylar da yer aldı. Peki, 5-6 Haziran 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? İşte hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detaylar…

HAFTA SONU, CUMARTESİ PAZAR SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine kararları çerçevesinde 1 Haziran tarihinden itibaren koronavirüs tedbirlerinde esnetilmeye gidildi.

Son Kabine toplantısının ardından yayınlanan genelge ile de hafta sonu sokağa çıkma yasağı 2 günden 1 güne indirildi. Bu kapsamda sadece Pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Pazar günü sokağa çıkma yasağı cumartesi akşamı saat 22.00’da başlayıp, pazartesi sabahı saat 05.00’te son bulacak.

5-6 Haziran 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu, cumartesi pazar sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı? - Resim : 1

5-6 HAZİRAN 2021 SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, 5 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı bulunmuyor. Diğer yandan bu serbestlik cumartesi sabahı 05.00’te başlıyor ve akşam saat 22.00’ye kadar devam ediyor.

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR KAÇTA BİTİYOR?

Haziran ayı kademeli normalleşme genelgesinin ardından hayata geçirilen uygulama ile hafta içi pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00’de başlıyor ve sabah saat 05.00’te sona eriyor.

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER