için kaldı

Barbaroslar nerede çekiliyor? Barbaroslar gerçek mi?

TRT1'de yayınlanan fragmanıyla oldukça merak uyandıran Barbaroslar adlı dizinin nerede çekildiği, ne zaman başlayacağı ve konunun gerçek mi olduğu son günlerde dizi severler tarafından oldukça merak ediliyor.

GASTE24 GASTE24
Barbaroslar nerede çekiliyor? Barbaroslar gerçek mi?

Kısa bir süre sonra ekranlara gelmesi planlanan ‘Barbaroslar’ dizisi nerede çekiliyor, Barbaroslar ne zamana başlayacak, Barbaroslar gerçek mi? Sorularının cevabı haberimizde…

Barbaroslar dizisi dev imparatorlukla 600 yıl boyunca dünyada hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu'nun denizlerde en güçlü olduğu dönemde görev yapan denizlerin piri Barbaros Hayrettin Paşa'nın maceralarına yer verecek. Tarihi dizinin stüdyo çekimleri İstanbul'da, açık deniz sahneleri ise Muğla Marmaris ve Antalya büyük bir ekip çalışmasıyla yapılıyor.

Barbaroslar dizisi gerçek mi?

Tarihe ışık tutan dizilere sıkça yer veren TRT1, Eylül ayında Barbaroslar dizisi ile Akdeniz'i Türk gölü haline getiren kahramanların hikayesini konu alan Kaptan-ı Derya lakabıyla bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın maceralarını anlatacak.Çekimleri devam eden prodüksiyon çalışmaları bir hayli zor olan dizinin fragmanları izleyicileri oldukça heyecanalandırıyor. 

Es Film'in yapımcılığını üstlendiği, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz'ın senaryosunu yazdığı, Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenliğini büyük bir titizlikle Barbaroslar dizisi oyuncu kadrosunda; Ulaş Tuna Astepe (Barbaros Hayrettin Paşa), Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis), Yetkin Dikinciler (İshak Paşa), Caner Topçu (İlyas Paşa), Bahadır Yenişehirlioğlu, Gülcan Arslan gibi birbirinden usta oyuncular oynayacank.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER