için kaldı

Galatasaray haberleri | Younes Belhanda, Beşiktaş derbisinde 11'de!

Galatasaray Teknik Direktörü, yarınki Beşiktaş maçında oynatma kararı aldığı Belhanda’ya, “Sahada en iyi şekilde mücadele et ve Galatasaray’a aidiyetini göster” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray haberleri | Younes Belhanda, Beşiktaş derbisinde 11'de!

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hafta içinde 1-0 mağlup oldukları Real Madrid maçında oyundan çıkarken taraftarlar ile arasında gerginlik yaşanan Younes Belhanda’yı Beşiktaş karşısında oynatıp oynatmama konusundaki kararını verdi. Terim, oyundan çıkarken protestocu taraftarlara tepki gösteren ve önceki gün özür mesajı yayınlayan Faslı futbolcuyla dün özel bir görüşme yaparak hem moral verdi hem de psikolojik açıdan ne durumda olduğunu sordu.

"Derbide elinden gelen her şeyi yap"

Belhanda’ya geçtiğimiz iki sezon kazandıkları şampiyonlukları hatırlatan Terim, “O kupalarda senin büyük payın var. Seni Beşiktaş maçında ilk 11’de oynatacağım. Pazar günü sahaya çık ve en iyi şekilde mücadele ederek Galatasaray’a olan aidiyetini göster. Böylelikle gerçek anlamda özür dilemiş de olursun” dedi. Faslı futbolcu da, görev verilmesi halinde Beşiktaş karşısında elinden geleni yapacağını söyledi. Fatih Terim’in Belhanda’dan vazgeçmemesinde, futbolcunun oynadığı pozisyonda daha iyi bir alternatifinin olmaması da önemli rol oynadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER