Dijital kabinede 31 şehir brinfingi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün ikinci kez videokonferansla toplanacak. Toplantıda salgının ekonomiye etkisi ve tedbirler ele alınırken bakanlar 31 kenti kapsayan yasaklarla ilgili brifing verecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dijital kabinede 31 şehir brinfingi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında geçen hafta ilk kez video konferans yöntemiyle yapılan kabine toplantısı, bugün de aynı yöntemle olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya, çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul’daki Tarabya Köşkü’nden katılacak.

Kabine toplantısında koronavirüsle mücadele için yürütülen çalışmalar, alınan tedbirlerin sahaya yansıması ve önümüzdeki süreçte planlanan yeni önlemler ele alınacak. Toplantıda koronavirüsün ekonomide, ticarette, turizmde, eğitimde etkisi tüm yönleriyle ele alınacak. Kabinede koronavirüsün yayılmasının ardından ekonomik anlamda alınan tedbirlerle, esnafa ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak teşvikler konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kapsamlı bir sunum yapacak.

KAMPANYA DA ELE ALINACAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER