Çinlilere İzmir’de daire satıyor

Son yıllarda İzmir’de yaptığı projeler ile öne çıkan Folkart’ın patronu Mesut Sancak, “Son 2 yılda yabancılara satışlarımız çok arttı. Almanya’daki Türkler, İranlılar, Ruslar, Çinliler de müşterimiz oldu. Dubai Emiri projemizden tamamen yatırım amaçlı 47 daire aldı” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çinlilere İzmir’de daire satıyor

Folkart uzun zamandır İzmir’de gündemde olan bir şirket. İzmir’in en yüksek kulelerini yapan Folkart, bu şehirde yaptığı projelerle adından sürekli söz ettiriyor. Şirketin başında Mesut Sancak var. İzmirli olmasa da İzmir’e aşık bir iş insanı. “İzmir’e geldim, İzmir’e vuruldum, İzmir’den başka yerde de yaşamam” diyen biri. Siirtli, Van’da büyümüş, İstanbul’da iş hayatına başlamış ama kendini İzmir’de patron yapmış, bunla da çok gurur duyuyor. Sancak, İzmir’in geleceğinin çok daha parlak olduğunu anlatıyor.

İzmir gayrimenkul alanında fark attı son dönemde. Global gayrimenkul şirketi Knight Frank en gözde şehirler arasına soktu İzmir’i. Siz bunları öngörmüş müydünüz?

- İzmir’e başka bir iş için gelmiştim yıllar önce. Şehri o kadar çok sevdim ki İzmir’de çalışmak, üretmek, hayatımı burada sürdürmek istedim. Çok avantajlı bir şehir İzmir. İklimi güzel, rüzgarı, havası güzel. Bir saat içinde her yerine gidebiliyorsunuz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER