Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sağ bek Leonel Di Placido imzaya geliyor!

Arjantin basını, Beşiktaş'ın yeni sağ bekini duyurdu. Siyah Beyazlılar'ın Lanus forması giyen 25 yaşındaki Leonel Di Placido'nun transferini bitirdiği ve imzaların bu hafta içinde atılacağı öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sağ bek Leonel Di Placido imzaya geliyor!

Uzun bir süredir sağ bek arayışında olan Beşiktaş, aradığı ismi sonunda bulmuş gibi görünüyor. Arjantin'de yayın yapan TyC Sports adlı televizyon kanalında çalışan Juli Micheles'in takipçileriyle paylaştığı habere göre Siyah Beyazlı yönetim, Lanus forması giyen 25 yaşındaki futbolcu Leonel Di Placido'nun transferini bitirdi.

Micheles, iki kulübün transfer konusunda kesin anlaşmaya vardığını ve Arjantinli futbolcunun bu hafta sonundan evvel Türkiye'ye gelerek kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmenin altına imza atacağını duyurdu. Kulübüyle bir yıl daha kontratı bulunan Tangocu için Siyah Beyazlılar'ın ödeyeceği bonservis hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Leonel Di Placido kimdir?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER