Şampiyonluk reçetesi hazır

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Galatasaray’da devre arası için değişim planları da şekillenmeye başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şampiyonluk reçetesi hazır

Gençlerbirliği ve Real Madrid deplasmanlarının ardından oyuncularının performansından ve gayretlerinden memnun olmadığını açıkça dile getiren kadroda ‘değişim ve operasyon’ sinyalleri veren teknik direktör Fatih Terim, raporunu da oluşturmaya başladı. Tecrübeli teknik adam ocak ayında takviye gereken mevkileri de netleştirdi. Geçen sezon imza attığı hamleler ve ocak ayındaki değişim ile üç kupanın kazanılmasında başrol oynayan Fatih Terim’in bu kez dört önemli takviye talebinde bulunacağı öğrenildi. Bu mevkiler sol bek, ofansif orta saha, forvet ve sağ bek... Ancak sağ bek için Mariano’nun durumu beklenecek.

Hücumdaki aksaklıklara çözüm aranıyor

İlk olarak geçen sezon kazanılan şampiyonlukta 14 gol ve 6 asistlik performansı ile önemli pay sahibi olan Henry Onyekuru’nun yeniden kiralanmasını isteyen Fatih Terim, 3 ayrı bölgeye daha transfer talebinde bulunacak. Ocak ayında Terim önce

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER