Bugün yeni bir kız arkadaş için en şanslı gününüz!

Henüz bir ilişkiniz yoksa üzülmeyin, zira bugün en şanslı gününüz olabilir!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bugün yeni bir kız arkadaş için en şanslı gününüz!

Eğer bir ilişkiniz yoksa ve bu konuda istekliyseniz, arkadaş edinmek için en şanslı gününüz bugün olabilir. En azından arkadaşlık uygulaması olan OkCupid tarafından paylaşılan detaylar, bizlere bunu söylüyor.

Buna göre yapılan araştırmalar ve ortaya konan veriler, en çok flört ettiğimiz günün Ocak ayının ilk Pazar günü olduğunu gösteriyor. "Flörtöz Pazar" ismi verilen bu günde insanlar arasında geçtiğimiz yıl 13 milyon yeni konuşma açılmıştı. 2021 yılının ilk Pazar gününde ise bunun 15 milyonu bulması bekleniyor.

Bugün yeni bir kız arkadaş için en şanslı gününüz!

Ocak ayında ise toplamda bu sayının 25 milyonu bulmasını bekliyoruz. Pandemi ile beraber insanların tercihlerinde de değişikliklerin olduğu ortaya çıkmış durumda. Öyle ki kişiler artık duygusal bağa eskisinden çok daha fazla önem veriyor. Arkadaşlık serüveninde "sadece takılmak istiyorum" diyenlerin sayısında ise yüzde 20'lik bir düşüşün olduğu ifade ediliyor.

Bugün yeni bir kız arkadaş için en şanslı gününüz! - Resim : 1

Tabii ki bu cinsiyete göre de değişkenlik gösteren bir durum. “Sizce duygusal fiziksel temasta bulunmadan önce duygusal bir bağ kurmak gerekli mi?” sorusunun yanıtı kadınlarda yüzde 89 evet çıkarken, erkeklerde yüzde 76'lık bir kısmın evet dediği dikkat çekiyor.

OkCupid tarafından ortaya konan bir başka veri de duygusallığa verilen önemi bizlere gösteriyor. “İlişkilerin Geleceği” isimli ankete göre katılımcıların yüzde 84'ü duygusal olarak bağ kurabilecekleri ilişkileri, fiziksel olarak yakınlaştıkları ilişkilere tercih edeceklerini söylüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER