Ahmet Hakan dün Hadise'yi bugün de Ebru Polat'ı yerden yere vurdu

Hadise'nin tepki çeken erotik dans videosunun ardından bir paylaşım da Ebru Polat'tan gelmişti. "1 tane de benden gelsin... Ne de olsa ben de yarı İzmir, yarı Sivaslıyım...." notuyla paylaştığı dansıyla birbirinden seksi hareketler yapan Ebru Polat'a Ahmet Hakan'dan "Benzer bir video da Yeşim Polat adlı kim olduğunu, ne iş yaptığını bilemediğim bir şahıstan geldi." Hakan'ın "Ebru Polat" yerine "Yeşim Polat" demesi de ayrıca dikkat çekti.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan dün Hadise'yi bugün de Ebru Polat'ı yerden yere vurdu

Hadise, sosyal medya fenomeni Reynmen'in yeni çıkardığı Ela isimli şarkısıyla otel odasından dans etmişti. Hadise'den sonra şarkıcı Ebru Polat da Ela şarkısıyla dans etti.

Hürriyet yazarı dünkü yazısında Hadise için "Nasıl kötü, nasıl estetikten yoksun, nasıl saçma, nasıl berbat, nasıl gereksiz, nasıl tuhaf, nasıl banal, nasıl fena bir video anlatamam." yorumunda bulunmuş, Hadise’nin iyi dostları, arkadaşları olsaydı "Böyle bir videoyu çekse de yayınlamazdı." ifadelerini kullanmıştı. Dün Hadise'yi sert sözlerle eleştiren Ahmet Hakan bugün de aynı şarkıyla benzer bir video çeken Ebru Polat'ı diline doladı.

Hakan "Benzer bir video da Yeşim Polat adlı kim olduğunu, ne iş yaptığını bilemediğim bir şahıstan geldi."derken Ebru Polat yerine Yeşim Polat demesi de dikkat çekti. 

 Ahmet Hakan Ebru Polat için "Tamamen “Madem Hadise olay oldu... Biraz da ben olay olayım” tilkiliğinde bir gayret bu... Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: “Olay olamazsın kardeşlik/Çünkü dansın tilkilik.” ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER