Babasını hayata yeniden bağladı!

İstanbul'da yaşayan ve karaciğer yetmezliğine yakalanan 60 yaşındaki Ersin Aydın'ın donör beklerken durumu ağırlaştı. Öğretmen kızı Gülşah Tamirak, hiç düşünmeden karaciğerinin yüzde 60'ını babasına vererek ‘kahramanını' hayata yeniden bağladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Babasını hayata yeniden bağladı!

İstanbul’da yaşayan 60 yaşındaki Ersin Aydın karaciğer yetmezliğine yakalandı. Doktorlar acilen nakil olması gerektiğini belirterek karaciğer vericisi bulmasını istedi. Ataşehir Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Lisesi’nde rehber öğretmen olan kızı haber müdürümüz Özkan Tamirak’ın eşi Gülşah Tamirak,‘ben vereceğim’ diyerek hastaneye başvurdu. Atakent Acıbadem Hastanesi’nde yapılan testler sonucunda Tamirak’ın dokuları babasına tam uyumlu çıktı.

‘HAKKINI NASIL ÖDERİM’

Atakent Acıbadem Hastanesi Organ Nakli Bölüm Sorumlusu Prof Dr. Remzi Emiroğlu ve ekibi tarafından 7 saat süren başarılı ameliyatın ardından Gülşah Tamirak’ın karaciğerinin yüzde 60’ı babası Ersin Aydın’a nakledildi. Yeniden hayata dönen Ersin Aydın, “Günden güne karnım şişiyordu. Artık çok zorlanıyordum. Kızım karaciğerini vererek beni hayata döndürdü. Bir baba olarak çok zordu, hiç ameliyat olmamış kızım benim yüzümden en ağır ameliyata girdi. Onun hakkını artık nasıl öderim bilemem” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER