Gülben Ergen, kendine özel yapılan halının üzerinde sahne aldı

Antalya'da sahneye çıkan Gülben Ergen, kendisine özel hazırlanan halının üzerinde şarkılarını seslendirdi ve hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

POSTA POSTA
Gülben Ergen, kendine özel yapılan halının üzerinde sahne aldı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen önceki gün Antalya'da sahne aldı. Sektöre güçlü bir giriş yapan Atlantik Halı'nın 300'ü aşkın bayisini bir araya getirdiği organizasyonda sahneye çıkan Ergen için özel üretilen halı sahneye serildi. Şarkılarını bu halı üzerinde seslendiren Gülben Ergen dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

"Şahane bir konserdi"

Antalya'daki organizasyona katılan Gülben Ergen hem 3 gün boyunca güneş ve denizin keyfini çıkardı hem de organizasyonun kapanış gecesinde sahne aldı. Kendisi için unutulmaz anların yaşandığını belirten Gülben Ergen bu anları Instagram hesabından da paylaşarak "Şarkılarımızı hep birlikte söylediğimiz şahane bir konserdi" notunu düştü.

Gülben Ergen, kendine özel yapılan halının üzerinde sahne aldı - Resim : 1


"Bizi tercih edenleri memnun edeceğiz"

Öte yandan 2020 yılına çok iddialı bir koleksiyonla merhaba dediklerini ifade eden Atlantik Halı Yönetim kurulu Başkanı Hasan Kaplan, "Bayilerimiz ile geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir dönem sonrası iş stresimize hem kısa bir mola verdik hem de 2020 yılı hedeflerimizi belirledik. Çok iddialı bir koleksiyonla, bizi tercih edenleri memnun edeceğiz" dedi.

Gülben Ergen, kendine özel yapılan halının üzerinde sahne aldı - Resim : 2


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER