Madrid Türk Büyükelçiliği Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Dünyanın birçok ülkesinde ve belirli eyaletlerde Türk Büyükelçilikleri bulunmaktadır. Türk Büyükelçilikleri o bölgede yaşayan Türk vatandaşların belirli işlerini yapmakla görevli kurumlardır. Bunlardan birisi de Madrid Türk Büyükelçiliğidir. İşte, Madrid Türk Büyükelçiliği ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Madrid Türk Büyükelçiliği Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Madrid Türk Büyükelçiliği İspanya'da bulunan büyükelçiliklerden birisidir. Büyükelçilikler kültürel ilişkilerin geliştirilmesinde büyük rol oynamaktadır. Bütün Türk Büyükelçilikler Dış İşleri Bakanlığınca koordine edilir.

 Madrid Konsolosluk

 Madrid Konsolosluğu İspanya ülkesinde yer almaktadır. Görev bölgesi Asturyas, Bask, Ceuta, Melilla, Ekstremadura, Endülüs, Galisya, Kanarya Adaları, Kantabria, Kastilla ve Leon, Kastilla-La Mancha, La Rioja, Madrid, Navarra, Mursiya eyaletleridir. Bu bölgede yaşayan Türk vatandaşlarının doğum, evlilik, pasaport, askerlik, ölüm ve noter gibi işlemleri Konsolosluklarda yapılmaktadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER