için kaldı

Shroud da Twitch'i terk etti!

Ünlü oyuncu Ninja'dan sonra bir diğer oyuncu Shroud da Twitch platformundan yayın yapmayı bıraktığını ve Mixer'a geçtiğini açıkladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Shroud da Twitch'i terk etti!

Milyon dolarlık oyun sektöründe taşlar yerinden oynuyor. Oyuncuların sevdiği ve en çok kullandığı platform olan Twitch, eski popülerliğini kaybediyor. Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Ninja videolarını bu platformda yayınlamaktan vazgeçmiş ve Microsoft'un sahibi olduğu Mixer'e (muhtemelen yüklü bir ücret karşılığında) geçtiğini açıklamıştı. Şimdi benzer bir hamle bir diğer ünlü oyuncu Shroud lakaplı Michael Grzesiek'den geldi.

Shroud da Twitch'i terk etti!

Oyun camiasında çok popüler olan Shroud'un Twitch üzerinden 7 milyondan fazla abonesi vardı. Shroud'un ayrıca YouTube kanalında 5.5 milyon takipçisi bulunuyor. Shroud Mixer geçişini Twitter hesabından aşağıdaki video ile duyurdu:

İlk Mixer yayını 25 Ekim'de Türkiye saati ile 02:00'da yapacak olan Shroud'un ilk etapta Call of Duty: Modern Warfare oyununa odaklanacağı görülüyor.

Shroud'un Mixer'e geçtiği için ne kadar ücret aldığı açıklanmadı. Ancak epey yüklü bir rakam karşılığında bu tarz bir adım attığı tahmin ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER