Bursa'da skandal! Kısıtlamayı ihlal ettiler, polislere 'Ceza yazamazsınız' deyip küfür ettiler

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden Y.Ç. ve T.S. polis ekiplerine, “Siz bize ceza yazamazsınız” diyerek, direnmek istedi. İkili daha sonra küfür ve hakaret ettikleri polis memurlarının üzerlerine yürüdü. 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL ceza uygulandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bursa'da skandal! Kısıtlamayı ihlal ettiler, polislere 'Ceza yazamazsınız' deyip küfür ettiler

Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi’nde, dün akşam, sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde uygulama yapan polis ekipleri, durdurduğu takside yolcu olarak bulunan Y.Ç. (33) ve T.S.’ye (18) izin belgesi sordu. İkili, izin belgelerinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine taksiden indirilen Y.Ç. ve T.S., polis ekiplerine, “Siz bize ceza yazamazsınız” diyerek, direnmek istedi. Ardından da küfür ve hakaret ettikleri polis memurlarının üzerlerine yürüdü.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi. Polise zorluk çıkaran ve kimlik vermemekte direnen 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER