için kaldı

Tecno Spark 8C şimdi de o ülkede! İşte özellikleri!

Tecno, Nijerya'daki en son telefonunu duyurdu! Spark 8C, geniş ekran ve 64 GB depolama alanına sahip giriş seviyesi bir akıllı telefon olarak piyasada yer alacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Tecno Spark 8C şimdi de o ülkede! İşte özellikleri!

Ülkemizde de uygun fiyatlı telefon modelleri ile dikkat çeken Tecno, yeni bir modelini Nijerya'da duyurdu. Tecno Spark 8C isimli telefonun özellikleri neler? Ülkemizde satışa sunulacak mı? Bu soruların yanıtlarına gelin yazımızın devamından hep birlikte göz atalım.

Tecno Spark 8C tanıtıldı! İşte özellikleri!

Tecno, Spark 8C isimli giriş seviyesi modelini Nijerya'da duyurdu. Spark 8C'nin 6.6" HD+ ekranı 90Hz yenileme hızına sahip olacak ve bunun bir LCD olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Parmak izi tarayıcısı, çift kameranın yer aldığı dikdörtgen bir bölümün arkasında yer alıyor.

Tecno Spark 8C şimdi de o ülkede! İşte özellikleri! - Resim : 1

Ana kamera 13MP sensöre sahip, ikinci kamera ise ayrıntılı olmasa da muhtemelen 2MP derinlik sensörü. Telefonun ön bölümünde ise, 8MP sensöre sahip bir selfie kamerası yer alıyor.

"2/3 GB RAM" ile listelenmiş olan telefon, depolama alanının bir kısmını sanal genişletme için ayırmanıza olanak tanıyan Memory Fusion ile birlikte geliyor. Depolama alanı ise 64GB kullanım alanına sahip.

Telefonun 164.57 x 76 x 8.9 mm gövde içine yerleştirilmiş 5.000 mAh pili var. Ayrıca NFC ile birlikte gelir.

Tecno Spark 8 teknik özellikleri;

  • Ekran: 6.5 inç, IPS LCD
  • RAM: 2/3 GB
  • İşlemci: Helio P22
  • Ön Kamera: 8 Megapiksel
  • Arka Kamera: 13 Megapiksel
  • Depolama: 64 GB (microSD desteği mevcut)
  • Batarya: 5000 mAh
  • İşletim Sistemi:  Android 11 Go

Tecno, Spark 8C'yi Turkuaz, Siyah, Mor ve Gri olmak üzere dört renkte satacak. Ancak henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı veya fiyatlandırması hakkında resmi bir duyuru yapılmış değil. Cihaz hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktığında sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER