Son Dakika | Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi için transfer açıklaması!

Fenerbahçe forması giyen Vedat Muriqi için menajeri Haluk Canatar'dan flaş transfer açıklaması geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi için transfer açıklaması!

Fenerbahçe ve Kosova Milli Takım formasıyla gösterdiği performansın ardından Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Vedat Muriqi için menajerinden açıklama yapıldı.

Muriqi'in menajeri Haluk Canatar, Vedat bu sene Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 4 yıllık sözleşmesi var. Güzel bir sezon geçirdi. Fenerbahçe güzel bir başlangıç yaptı. Çabuk adapte oldu. Gayet güzel bir şekilde gidiyor. Oynadığı kulübünden dolayı memnun. Yaşı ve sportif özellikleri sebebiyle İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya kulüpleri tarafından izleniyor. İlgilerinin olmaması gayet doğal" dedi.

Muriqi'i Ocak ayında İngiltere Premier Lig kulüplerinden Burnley'nin istediğini vurgulayan menajer Canatar, "Vedat'ın transferi ile ilgili konuşacak tek makam Fenerbahçe. Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya gibi ülkelerin takımları direkt kulüple iletişime geçerler, menajerden oyuncu istemez. Vedat'ın bonservisini Fenerbahçe belirleyecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER