Son Dakika | Galatasaray'dan ikinci transfer! Mert Hakan Yandaş ikna edildi

Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor... Gelecek sezon için Emre Kılınç ile ön protokol yapan sarı-kırmızılı yönetim, Haziran’da serbest kalacak olan Mert Hakan Yandaş’ı da ikna etmeyi başardı

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Galatasaray'dan ikinci transfer! Mert Hakan Yandaş ikna edildi

Transferde hızlı giden ve Onyekuru'yu Ocak ayında renklerine bağlamaya hazırlanan Galatasaray, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş için ise Sivasspor'u ikna edememişti.

Bunun üzerine Haziran'da sözleşmeleri bitecek olan iki oyuncudan Emre ile gelecek sezon için ön protokol yapan Aslan, Mert Hakan'ı da bitirmeyi başardı.

Sivasspor'da 750 bin TL'ye oynayan Mert Hakan, sarı-kırmızılı kulüpten tam 10 katı teklif aldı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna, yıllık 7.5 milyon TL ödemeye hazırlanan Galatasaray, ön protokolü hazırladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER