Portal oyununun filmi ne zaman çıkacak?

Amerikalı film yönetmeni J.J. Abrams, Portal filmine dair bazı detaylar paylaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Portal oyununun filmi ne zaman çıkacak?

Amerikalı film yönetmeni J.J. Abrams’ın dediğine göre Portal oyunundan uyarlanan ve uzun süredir kendisinden haber alınmayan film üzerine hâlâ çalışılıyor.

Portal filmine dair son bilgiler, Super 8’in 4K Blu-ray’inin piyasaya sürülmesinden önce gerçekleştirilen basın toplantısından geldi. Abrams açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Şu anda Portal filmi için yazılan bir senaryo üstünde çalışılıyor. Düzeltmeler ve ilerleme konusunda çok heyecanlıyız, en sonunda ürünü çıkarmaya başlayacağımız bir geliştirme aşamasına giriyoruz. Bu proje pek çok farklı sebepten dolayı büyük bir potansiyele sahip, Oyunda hikaye anlatımının az olması, film için büyük bir potansiyel sağlıyor.”

Portal oyununun filmi ne zaman çıkıyor?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER