Mucizenin adı Hatice

14 yıl önce İzmir Gaziemir’deki evlerinin 7’nci katından düşen Hatice Bulut, yaşama tutkusuyla büyük bir mucizeye imza attı. Vücudundaki tüm kemikleri kırılan Bulut, 18 kez ameliyatın ardından sağlığına kavuştu

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mucizenin adı Hatice

Yeni Asır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, 14 yıl önce İzmir Gaziemir'deki evlerinin 7'nci katından düşen Hatice Bulut, yaşama tutkusuyla büyük bir mucizeye imza attı. Vücudundaki tüm kemikleri kırılan Bulut, 18 kez ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

'KESİN ÖLÜR' DEDİLER

2005 yılında henüz 23 yaşında olan Hatice Bulut, İzmir Gaziemir'deki oturdukları apartmanın 7'nci katından düşerek ağır yaralandı. Vücudundaki tüm kemikleri kırılan Hatice'nin ölmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER