Sergen Yalçın: 'Önceliğim iyi futbol ve bol gol atmak'

Sergen Yalçın “Defansımızda sıkıntılar var. Bunları her geçen gün çözmeye çalışıyoruz” derken, Vida’dan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi. Yalçın, “Ligin ilk yarısında hedefimiz liderlik yarışını sürdürmek. Önemli olan; sezonu çok iyi derece ve skorlarla tamamlamak” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sergen Yalçın: 'Önceliğim iyi futbol ve bol gol atmak'

Spor Arena / İsmail ER - Yeni yıla komşusu Serhat Mert ve eşi ile birlikte giren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2021 yılında en büyük dileğinin tribünlerinin açılması olduğunu söyledi. Pandemi nedeniyle 2020’nin çok zor geçtiğini söyleyen Yalçın, herkese huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl diledi. 2021’in Beşiktaş için de iyi geçmesini dileyen başarılı teknik adam “Ligin başında hem kondisyon hem de mental olarak çok zor günler yaşadık ama kısa sürede toparlandık. Umarım böyle devam ederiz” dedi.

'Sorun oluşturan isim yok'

Yalçın açıklamalarından satır başları şöyle:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER