için kaldı

Milli ara Fenerbahçe'ye ilaç gibi geldi 

Milli takımlara 12 futbolcu gönderen Fenerbahçe, hem bu futbolcuların sakatlanmadan İstanbul’a dönmesi hem de Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Luiz Gustavo’nun sakatlıktan kurtulması, İrfan Can Kahveci’nin de eksiklerini giderme fırsatı yakalamasıyla arayı en verimli değerlendiren ekiplerden biri oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli ara Fenerbahçe'ye ilaç gibi geldi 

Güney Kore’nin oynadığı İran maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kim, yürekleri ağıza getirirken, durumunun ciddi olmaması Kayseri ve Galatasaray derbisi öncesi derin bir nefes aldırdı. 

MENAJERLERE EN ÇOK F.BAHÇE ÖDEDi

TFF, kulüplerin bu sezon menajerlere yaptığı ödemeleri açıkladı. Fenerbahçe birinci sırada yer alırken, Galatasaray ikinci, Beşiktaş üçüncü durumda. Kulüpler menajerlere, yapılan transferler için toplam 13.4 milyon Euro ve 16 milyon lira verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER