Balıkesir’de okullar tatil mi?

Marmara Denizi çevresinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde saat 23:14'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı. Korkutan deprem sonrası vatandaşlar Balıkesir’de okullar tatil mi? sorusunun yanıtını arıyor.

POSTA POSTA
Balıkesir’de okullar tatil mi?

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 23:24'te aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Peş peşe meydana gelen depremler sonrası özellikle Balıkesir'de yaşayan vatandaşlar Balıkesir’de okullar tatil mi? sorusunun yanıtını arıyor. 

Balıkesir’de okullar tatil mi?

Velilerin ve öğrencilerin merak ettiği konu hakkında henüz bir resmi açıklama gelmedi. Vatandaşlar, özellikle Balıkesir Valiliği tarafından açıklanması beklenen duyuruyu merak ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER