5 ekonomik tavsiye

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Hep diyorlar ki CHP hep eleştiriyor, hiç öneri getirmiyor; 5 tavsiyem olacak. Tavsiyelerim senin oyunu arttırır, siyasete güven verir. Yaparsan seni alkışlayacağız” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
5 ekonomik tavsiye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin dünkü Meclis grup toplantısında şunları söyledi: “Altı lider bir araya geldik. Toplumun bütün kesimleri 6’lı masada temsil ediliyor. Devletin karar alma mekanizmalarının bir kişiye teslim edilmesinin getirdiği felaketi, olumsuzluğu hepimiz görüyoruz. Bu ittifakı oluşturan liderlerin hedefi de bu.

Birlikteliğimizi bozmayı amaçlayan Seçim Kanunu teklifi üzerinde de görüştük. Hangi kanunu getirirlerse getirsinler koltuğu korumak için, ‘efendim şöyle değişiklik yapalım, böyle değişiklik yapalım’ anlamadıkları bir şey var, bu millet kararını verdi ve sizi gönderecek. Sandıkta gönderecek, demokratik yollarla gönderecek. Kanunu istediğin gibi değiştir, göndereceğiz arkadaş. 6 lider bu konuda anlaştık, sandık-seçim güvenliğini sağlayacağız. Hiçbirimizin bireysel bir beklentisi yok. Hep diyorlar ki CHP hep eleştiriyor, hiç öneri getirmiyor; beş tavsiyem olacak. Sorunları işleyip iktidar olmak değil, tavsiyede bulunup iktidar olmak çok daha değerli benim için. Sorunları bilen ve çözen bir anlayışla iktidar olmak istiyoruz.

SENİ ALKIŞLAYACAĞIZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER