PlayStation Plus Ağustos 2019 oyunları!

PlayStation Plus'ın Ağustos 2019 oyunları Sony tarafından duyuruldu. Bu ay bizleri oldukça heyecan verici oyunlar bekliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
PlayStation Plus Ağustos 2019 oyunları!

Sony Interactive Entertainment, Ağustos ayında PlayStation Plus abonelerine sunacağı ücretsiz PlayStation 4 oyunlarını açıkladı. Mart ayı itibarıyla PlayStation Vita ve PlayStation 3 oyunları verilmesi sonlandırıldı.

PlayStation Plus Ağustos 2019 oyunları!

  • WipEout Omega Collection (EPOS Game Studios)
  • Sniper Elite 4 (Rebellion)

PlayStation Plus üyeliği bir ay için 23,99 TL, üç ay için 74,99 TL ve 12 ay için 179,99 TL. PlayStation Plus'ın içeriği:

PS4 Çevrimiçi Çok Oyunculu Oyun: İster rakip ister takım arkadaşı arıyor olun PlayStation Plus, PS4 oyunlarını başkalarıyla çevrimiçi oynamanızı sağlar.

Aylık Oyunlar: Her yıl özenle seçilmiş 24 PS4 oyununu ekstra ücret ödemeden indirin. Üyeliğiniz devam ettikçe bu oyunları saklayabilir ve oynayabilirsiniz. Özel İndirimler: PlayStation Store oyunları ve eklentilerinde özel tekliflerden yararlanın.

Çevrimiçi Depolama Alanı: PS4 oyun kayıtlarınız için 100 GB bulut depolama alanı edinin.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER