Çiçekçiler muafiyet istiyor

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz "Pazar günü sokağa çıkamayan vatandaşlarımız telefonla ya da internetten bizlere ulaşsınlar, evlere servis yapalım istiyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çiçekçiler muafiyet istiyor

Anneler Günü için çiçekçilik sektöründe hummalı bir çalışma yürütülüyor. İç piyasaya yönelik çiçek toplama ve paketleme işlemleri devam ediyor.

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, AA muhabirine, Anneler Günü'nde sektöre yönelik bir esneklik talebinde bulunduklarını söyledi.

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında hafta sonlarında sokağa çıkma kısıtlaması getirildiğini anımsatan Yılmaz, bu hafta kısıtlamadan çiçekçilerin muaf tutulmasını istediklerini dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER