Kova Burcu Gezegeni

Kova burcu gezegenine geçen güneşin ardından burç üzerinde çeşitli değişiklikler meydana gelmeye başlamaktadır. Son zamanların en parlayan burçlarından biri olan kovanın iki farklı yönetici gezegeni bulunmaktadır. Hem karakter özellikleri hem de duygusal anlamda alınan kararları etkileyen bu gezegenler güneş üzerinde durmaktadır. Kova burcu gezegeni hakkında tüm detayları sizler için derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kova Burcu Gezegeni

Kova burcunun iki farklı yönetici gezegeni bulunmaktadır. Bu iki gezegenin birbirlerinden tamamen farklı olması burç yönünden farklı etkiler doğurmaktadır. Kova burcu gezegenlerinden ilk Satürn’dür. Satürn zaman konusunda en bilinen gezegenlerden biridir. Kova burcu için sabırlı olmayı ve vaktin önemini anlatır.

Kova Burcu Gezegeni Nedir ve Hangisidir?

Kova burcu gezegenleri arasında iki farklı gezegen bulunmaktadır. Bu gezegenlerin başında zaman kavramının en yaygın kullanıldığı Satürn yer almaktadır. Satürn gezegeni kova burcu için oldukça sabırlı olmayı öğretmektedir. Bir diğer gezegen ise Uranüs’tür. Farklı olmayı ve koyun psikolojisinden uzak durmayı aşılayan burçların başında kova burcu gelmektedir. Bu burç özelliklerini Uranüs gezegeninden almaktadır. Uranüs’ün kova burcuna olan etkileri oldukça fazladır. Karakter özelliklerinin açığa çıkmasını destekleyen Uranüs ve Satürn başlıca kova burcu gezegenleri arasındadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER