için kaldı

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe - Galatasaray derbi mesajı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe - Galatasaray derbi mesajı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yöneticiler olarak sözlerine dikkat etmeleri ve bu zor dönemde gerginlik yaratacak ifadelerden kaçınmaları gerektiğini vurguladı.

Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi dostluk mesajı verdi. Kulüpler Birliği Vakfı'nın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından konuşan Cengiz, "Bu bir bayram, seyran, bu bir spor müsabakası… Fenerbahçe bizim düşmanımız değil, bütün takımlar gibi dostumuz. Değerli bir rakibimiz. Er meydanından dürüstçe, hakem etkisi olmadan, oyuncular sakatlanmadan, en güzel sonucu alarak dönmek isteriz. Sonucun Türk futboluna yararlı olmasını dileriz. Bu derbi dünyanın en büyük derbilerinden. Gerek Fenerbahçe, gerek Galatasaray bir haksızlık olmadan yüzleşsinler, zevk alsınlar. İnşallah hak eden kazanır. Tabii temennim hak edenin Galatasaray olması" ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa Cengiz, maçın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER