Bakan Koca duyurdu: Yeni bir uygulama geliştirdik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Vakaların izole olduklarını görmek üzere bir çalışma yapıldı. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde devreye girmiş olacak. Bir uygulama geliştirildi hastalar bunu indirmek zorunda' dedi.

VATAN VATAN
Bakan Koca duyurdu: Yeni bir uygulama geliştirdik

Bakan Koca konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Önümüzdeki bir iki gün içerisinde devreye girecek. Aplikasyon geliştirildi ve hastalarımız bunu indirmek zorundalar. Burada takip ve kendi durumlarını görebilecekleri bir sisteme geçmiş oluyoruz.     Bu aplikasyonu indirdikten sonra hareketliliği gördüğünde bir mesajla kendisini uyaran, evde izole olmasını hatırlatan ve devamında gerekli görüldüğünde emniyet kuvvetlerinin de devreye gireceği bir sistemden bahsediyorum. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde İletişim Başkanlığımızda açıklamalar yapılmış olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER